دیسک کمر

جراحی دیسک کمر با دستگاه دیسکوشیو

جراحی دیسک با دستگاه دیسکوشیو

یکی از جدیدترین تکنولوژی های مربوط به جراحی بسته دیسک، جراحی با دستگاه دیسکوشیو میباشد. این عمل جراحی با استفاده از دستگاه ویژه انجام می شود که دستگاه برای جراحی باید وارد دیسک شود. با استفاده از تکنیک خاصی پزشک می تواند دیسک ها را با استفاده از دستگاه خارج سازد. یکی از مهمترین مزیت هایی که این جراحی دارد این است که به برش و بیهوشی نیاز ندارد. بیمار زمان جراحی به هوش می باشد و می تواند زمان جراحی با پزشک خود صحبت کند. بر همین اساس پزشک می تواند زمان جراحی از بیمار پرسش هایی که مربوط به درمان می باشد را بپرسد.

مزیت های جراحی با دستگاه دیسکوشیو

هر یک از روش های جراحی که برای درمان دیسک کمر به کار گرفته می شود با یکدیگر متفاوت می باشد. بنابراین باید به خوبی بدانید که تمامی روش های جراحی دارای مزیت های خاصی هستند. این روش جراحی دیسک نیز دارای مزیت های زیادی است که از جمله مهمترین مزیت های مربوط به این جراحی دیسک عبارت است از :

درد دیسک کمر

1. یکی از مهمترین مزیت هایی که این روش جراحی دارد بستری نشدن بیمار می باشد. بسیاری از بیمارانی که می خواهند عمل دیسک انجام دهند برایشان بسیار مهم است که در کمترین بازه زمانی جراحی شان انجام شود و در بیمارستان بستری نشوند. این نمونه جراحی دیسک دارای همین مزیت برای بیماران می باشد.

2. روش درمان با استفاده از این روش ایمن می باشد. البته که باید بدانید پزشک جراح باید تخصص کافی در مورد استفاده کردن از این روش داشته باشد. در غیر این صورت برای سلامتی بیمار خطرات زیادی به وجود می آید.

3. مانند بسیاری از دیگر روش های جراحی دیسک باید بدانید که در روش جراحی با دستگاه دیسکوشیو هیچ نوع برش و خونریزی وجود ندارد.

4. بیمار به صورت موضعی بیهوش می شود و زمانی که پزشک درمان را انجام می دهد به هوش است.

5. مدت زمان درمان با استفاده از این روش بسیار کم است. بیمار در کمترین زمان می تواند بعد از جراحی مرخص شده و به منزل برود. البته که بیمار باید به مراقبت های بعد از جراحی توجه داشته باشد تا بهبودی اش تکمیل گردد.

برای کسب اطلاعات بیشتر در حوزه مغز و اعصاب و جراحی های آن می توانید از صفحه اینستاگرام یا کانال آپارات دکتر میرزامحمدی دیدن کنید.

روش انجام جراحی دیسکوشیو

برای انجام این جراحی بیمار باید روی شکم بخوابد تا ستون فقرات در پوزیشن مشخص شده ای قرار بگیرد. سپس پزشک از روی پوست بدون اینکه برشی انجام دهد قسمت سر دستگاه را وارد دیسک می کند. بعد از وارد شدن دستگاه به درون دیسک، سوزن دستگاه عملیات برداشتن دیسک را آغاز می کند. موتور دستگاه که روشن شود سوزن موقعیت دیسک را پیدا کرده و برای خارج سازی آن فعال می شود. شما باید به خوبی بدانید که اگر پزشک نتواند با دستگاه کار کند، دستگاه برای برداشتن دیسک به بهترین نحو ممکن عمل نمی کند. پزشک باید با تکنیک های خاص بتواند سوزن را در موقعیت خاص قرار دهد. دیسک خارج شده درون مخزن دستگاه جمع می شود که پزشک می تواند نتیجه عمل را درون محفظه مشاهده کند. مدت زمانی که طول می کشد جراحی انجام شود حدود نیم ساعت است. دستگاه دیسکوشیو با استفاده از باتری راه می افتد که پزشک تا زمان شارژ باتری می تواند برای خارج سازی دیسک فعالیت های مربوط را انجام دهد. بعد از نیم ساعت حدود 1 الی 1 و نیم سی سی از محتویاتی که درون مرکز دیسک وجود دارد خارج می شود. خارج شدن محتویات درون دیسک موجب می شود که فشار دیسک کمتر شود.

 آیا جراحی با دستگاه دیسکوشیو برای تمامی دیسک ها مناسب است ؟

بسیاری از افراد شاید این پرسش برایشان به وجود آید که برای درمان دیسک های متنوع می توانند از این روش استفاده کنند ؟ در واقع باید بدانید که این روش جراحی دیسک برای درمان تمامی دیسک ها مناسب نیست. از آنجایی که روش جراحی با این روش آسان است، بسیاری از افراد شاید مایل باشند که از پزشک خود درخواست کنند این روش را برایشان به کار بگیرد. ولی باید بدانید که پزشک نمی تواند برای درمان هر نوع دیسکی از این روش استفاده کند. از بین 20 نفر که برای درمان دیسک اقدام می نمایند حدود 2 الی 3 نفر می توانند این روش جراحی را برای درمان دیسک انتخاب کنند. آن دسته از دیسک هایی که بسیار شدید هستند و یا متوسط به بالا می باشند با استفاده از دستگاه دیسکوشیو قابلیت درمان ندارند. به طور کلی بیشترین نوع جراحی ها برای درمان دیسک، جراحی هایی هستند که باز می باشند. ولی این روش یکی از روش های غیر تهاجمی برای درمان کردن دیسک های خفیف می باشد. بیرون زدگی های متوسط به پایین با استفاده از این روش درمان می شوند.

مراقبت های بعد از جراحی دیسکوشیو

هر یک از افرادی که از این روش جراحی برای درمان دیسک خود استفاده کرده اند باید با پزشک شان در مورد مراقبت های بعد از جراحی صحبت نمایند. پزشک نکاتی را به بیمار اعلام می کند که بیمار باید به خوبی آنها را برای بهبودی کامل در نظر داشته باشد. بعد از اینکه با استفاده از این روش بیرون زدگی دیسک خود را درمان کردید باید در خانه مراقبت فعالیت های خود باشید.و وسایل سنگین به هیچ وجه برندارید و به صورت طولانی مدت ایستاده نباشید. دقت نمایید که در صورت درد باید با پزشک مشورت نمایید تا داروی مسکن به شما ارائه دهد. هر یک از مراقبت هایی که مربوط به بعد از عمل می باشد را اگر در نظر داشته باشید و به آنها عمل کنید در کمترین بازه زمانی بهبودی کامل خود را به دست می آورید.

هزینه جراحی با دیسکوشیو

هزینه جراحی با دستگاه دیسکوشیو چقدر است؟

هزینه ای که شما برای درمان دیسک خود با این روش پرداخت می کنید به نسبت بسیاری از روش های جراحی باز کمتر است. شما باید به خوبی بدانید که بسته به هزینه درخواستی پزشک تان که عمل را در مطب یا کلینیک انجام می دهد متغیر می باشد. بنابراین باید بدانید که در مورد هزینه عمل دیسک کمر باید با پزشک مشورت کنید تا بر اساس نوع دیسک و مدت زمان درمان، هزینه عمل جراحی را برای شما بیان کند. بعد از بررسی های لازم می توانید این روش غیرتهاجمی را برای درمان دیسک انتخاب نمایید.

بیشتر بدانیم
تومور هیپوفیز

تومور هیپوفیز و علائم آن

تومور هیپوفیز و دلیل ایجاد آن هنوز توسط محققان به اثبات نرسیده است. غده هیپوفیز به طور کلی یکی از مهم ترین غده‌های بدن است

قیمت عمل دیسک کمر

هزینه عمل دیسک کمر

هزینه عمل دیسک کمر یکی از نگرانی های بیماران کاندیدای این جراحی درمانی مهم است. این جراحی یک عمل رایج مرتبط با ستون فقرات است

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکتر خلیل میرزامحمدی

دکتر خلیل میرزامحمدی

متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات

با کلیک بر روی دکمه زیر در مورد جراحی پارگی دیسک کمر بیشتر بدانید.

پاپ آپ دیسک کمر