جراح مغز و اعصاب

بهترین جراح مغز و اعصاب ۱۴۰۲ در تهران

بهترین جراح مغز و اعصاب کیست؟ چرا انتخاب یک پزشک ماهر برای جراحی های حوزه مغز و اعصاب مهم است؟ نقش مغز در بدن انسان به قدری حائز اهمیت است که در صورت مشاهده مشکل در این عضو، باید به بهترین جراح مغز و اعصاب مراجعه نمایید. حتی امکان دارد پزشک عمومی بیماری مربوط به مغز، ستون فقرات یا اعصاب را تشخیص دهد یا به آن مشکوک شود که فرد به جراحی نیاز دارد. بنابراین انتخاب بهترین جراح مغز و اعصاب بسیار حائز اهمیت می‌شود. می‌توان برای درمان تمامی بیماری‌ها چه مشکلات سیستم عصبی و چه ضربه مغزی به پزشک متخصص مغز و اعصاب مراجعه کرد.

به علت اینکه سیستم عصبی و مغزی در انسان به عنوان فرمانده کل بدن به حساب می‌آید و اگر اختلالی در عملکرد این ناحیه ایجاد شود رسماٌ فرد فلج خواهد شد. مغز انسان اعصاب و سیستم حرکتی را هم تحت فرمان خود قرار داده و فعالیت‌های شناختی مثل حافظه، تصمیم‌گیری و ادراک را نیز تحت پوشش خود قرار خواهد داد. در ادامه توضیحات جامع‌تری در مورد بهترین جراح مغز و اعصاب ارائه خواهیم داد، از این جهت توصیه می‌کنیم تا پایان این مقاله همراه ما باشید.

سیستم عصبی هر فرد یکی از مهم ترین و پیچیده ترین بخش های بدن او است. سیستم عصبی توانایی تاثیر گذاری بر دیگر بخش های بدن را دارد. تشخیص بیماری های مربوط به مغز و اعصاب و درمان آن یک کار کاملا تخصصی است که باید توسط بهترین جراح مغز و اعصاب انجام شود. در ادامه به صورت جزئی به این بیماری ها و تخصص جراحان مغز و اعصاب می پردازیم:

۰۰:۵۲
truncate dir-rtl

بهترین جراح مغز و اعصاب

جراح مغز و اعصاب کیست؟

جراحی مغز و اعصاب یکی از شاخه های رشته های پزشکی است که در آن به تشخیص، پیشگیری و درمان اختلالاتی که بر دستگاه های عصبی مانند مغز و نخاع پرداخته می شود. تومورهای مغزی، صدمات نخاعی و… بیماری هایی هستند که توسط جراحان مغز و اعصاب درمان می شوند.

روزانه افراد زیادی برای تشخیص و درمان بیماری های مغز و اعصاب مانند بیرون زدگی ستون فقرات و حتی سکته های مغزی به متخصصان مراجعه می کنند. این بیماری ها باید توسط بهترین جراح مغز و اعصاب تشخیص و درمان شود تا از روند درمان خود اطمینان کامل را حاصل کنید.

سیستم عصبی هر فرد به دو دسته اعصاب مرکزی و محیطی تقسیم می شود. بخش مرکزی آن مغز و نخاع و بخش محیطی اعصاب حسی و حرکتی را شامل می شود. عصب ها رشته هایی هستند که پیام و اطلاعات را از مغز به بخش های دیگر منتقل می کنند. از آن جایی که در تمام نقاط بدن عصب وجود دارد بیماری های اعصاب می تواند تمام بخش های بدن مانند مغز، چشم، گوش و…. را درگیر کند. بهترین جراح مغز و اعصاب علاوه بر تشخیص و درمان بیماری های مرتبط با سیستم های عصبی و جراحی مغز توانایی درمان بیماری های دیگری مانند دیسک کمر، شکستگی های مهره کمر و…. را دارند.

بهترین جراح مغز و اعصاب چه کسی است؟

بهترین جراح مغز و اعصاب علاوه بر تشخیص، به درمان انواع بیماری‌های مربوط به مشکلات مرتبط با سیستم عصبی و جراحی سایر بیماری‌هایی مثل شکستگی مهره‌ی گردن، کمر و دیسک کمر را درمان خواهد کرد. برای اینکه به تخصص برسد باید سال‌های زیادی تحصیل کند و علم و تجربه کسب کند به دلیل اینکه مغز و اعصاب از مهم‌ترین و پیچیده‌ترین بخش های بدن است.

انجام فعالیت در این ناحیه به دلیل حساسیت زیاد نیاز به دقت، توجه و مهارت زیادی است. البته مهارت از مهمترین فاکتورهای بهترین جراح مغز و اعصاب به حساب می‌آید. این که این توانایی را داشته باشد تا در زمان مناسب بهترین تصمیم گیری را داشته باشد و تشخیص و درمان مناسبی را تجویز کند تا سلامتی بیمار خود را حفظ کند کاری بسیار دشوار و پیچیده است.

تخصص جراحی مغز و اعصاب چیست؟

بهترین جراح مغز و اعصاب ابتدا کورس های درسی پزشک عمومی را می گذراند یعنی ۷ سال پزشکی عمومی و ۲ سال طرح را پشت سر می گذارد. سپس با شرکت در آزمون تخصص حدودا ۳ تا ۵ سال در زمینه جراحی مغز و اعصاب تخصص خود را می گیرند.

در ادامه می توانند فوق تخصص خود را در زمینه های خاص مانند کودکان (جراحی مغز و اعصاب کودکان)، درمان سرطان ها (عصب انکولوژی) یا جراحی ستون فقرات ادامه دهند. البته برخی از پزشکان با گذراندن دوره های فلوشیپ مهارت خود را در زمینه های خاص تری مانند جراحی های استروتاکسی و آندوسکوپیک ارتقا می دهند.

تفاوت متخصص مغز و اعصاب و جراح مغز و اعصاب در چیست؟

بهترین جراح مغز و اعصاب فردی است که به تحقیق در مورد بیماری‌های مغز و اعصاب که بیشتر نیاز به عمل دارند می‌پردازد. به عنوان نمونه متخصص تومورهای مغری، خونریزی مغزی، کسانی که دچار تصادف و سانحه شده باشند و به سر یا ستون فقرات این افراد ضربه وارد شده باشد. یا افرادی که دارای آرتروز گردن بوده و نیاز به جراحی خواهند داشت. جراحی دیسک کمر، تومور مخچه و …. همه جزو وظیفه یک جراح مغز و اعصاب می‌باشد. اما یک متخصص مغز یا نورولوژی کسی است که به درمان بیماری‌هایی خواهد پرداخت که با درمان دارویی مرتفع شده است. مانند بیماری پارکینسون، آلزایمر و سایر موارد مشابه. بنابراین با در نظر گرفتن نوع بیماری که فرد دچار آن شده است باید به هر کدام از متخصصان مربوطه مراجعه فرمایید.

بهترین جراح مغز و اعصاب عمدتا به بیماری های مربوط به مغز و اعصاب که نیازمند جراحی هستند می پردازد. جراحی تومورهای مغزی، دیسک کمر، خونریزی مغزی از مواردی هست که توسط این پزشک درمان می شود. اما متخصص مغز و اعصاب که به آن نورولوژی نیز می گویند فردی است که به درمان بیماری هایی پارکینسون، آلزایمر و…. که با درمان دارویی بهبود می یابند می پردازد. در نتیجه با در نظر گرفتن نوع بیماری فرد باید متخصص مربوطه را انتخاب کرد و برای درمان به او مراجعه کرد.

جراح مغز و اعصاب چه بیماری هایی را درمان می کند؟

در صورت بروز اختلالات و صدمات مغزی، نخاعی باید به بهترین جراح مغز و اعصاب مراجعه کرد. برخی بیماری ها مانند پارکینسون که در گذشته به سختی درمان می شدند و زندگی بیمار را بسیار مختل می کردند، الان با کمک یک چراح مغز و اعصاب حاذق قابل درمان هستند. در ادامه برخی از اختلالات و صدمات مغزی نخاعی نام برده شده اند:

* تومورهای مغزی

* تومور مخچه

* درمان عروق مغز

* جراحی آنوریسم مغزی

* دیسک کمر

* دیسک گردن

* شکستگی مهره گردن

* آرتروز گردن

* تنگی کانال نخاع

* شکستگی مهره کمر

* جراحی ستون فقرات

* آسیب ستون فقرات

* متاستاز مغزی

* مننژیوم مغزی

* تومور هیپوفیز

* درد مفصل فاست

شایع‌ترین بیماری‌های مربوط به مغز و اعصاب

بیماری های مربوط به حوزه مغز و اعصاب بسیار گسترده اند. در ادامه شایع ترین بیماری های این حوزه را که برای درمان به بهترین جراح مغز و اعصاب نیاز دارند را بررسی خواهیم کرد:

بیماری آلزایمر

یکی از متداول‌ترین و رایج ترین بیماری‌های مربوط به مغز و اعصاب، آلزایمر است که نوعی فراموشی به حساب می‌آید و معمولا از سنین ۸۵ سالگی شروع خواهد شد و مشکلاتی را به وجود می‌آورد. در این پروسه مقدار سلول‌های مغزی به مرور پایین می‌آید و در نهایت از بین خواهد رفت. برای درمان این بیماری باید به بهترین جراح مغز و اعصاب مراجعه کرد.

بیماری صرع

صرع با سیستم اعصاب مرکزی افراد مرتبط می‌باشد که در آن فعالیت‌های غیر ارادی برای مغز مثل بروز تشنج اتفاق می‌افتد و در بعضی موارد موجب از دست دادن هوشیاری مقطعی و ابراز رفتارهای غیر ارادی می‌شود.

بیماری پارکینسون

یکی از پر خطرترین بیماری‌های مغزی پارکینسون می‌باشد. این بیماری باعث تغییر و تحولات مختلف در سلول‌های مغزی خواهد شد. بیماری پارکینسون به مرور بر سیستم حرکتی فرد تاثیراتی خواهد گذاشت و دچار بروز اختلالاتی در آن می‌شود. بنابراین برای درمان این بیماری باید به بهترین جراح مغز و اعصاب مراجعه کرد تا شیوه درمان درست زودتر اتخاذ شود.

انواع تومورهای مغزی

بیماری تومورهای مغزی امکان دارد خطرناک و یا بدون مشکل باشد، اما در نتیجه مشکلات زیادی را به وجود خواهد آورد. بنابراین جزء دسته بندی بیماری‌های پرخطر به شمار می‌آید. احتمال بروز تومور مغزی در تمامی سنین‌ وجود دارد ولی مقدار درصد آن در افراد با سنین زیادتر بیشتر می‌باشد. تومورهای مغزی دارای انواع مختلفی است و تکنیک‌های درمانی آن تحت نظر بهترین جراح های مغز و اعصاب نیز فرق دارد.

بهترین جراح مغز و اعصاب کدام بیماری‌ها را درمان می‌کند؟

  • فتق دیسک بین مهره‌ای بیمار
  • تنگ بودن مجراهای نخاعی گردنی یا تنگی مجراهای نخاعی کمر
  • وجود آب در مغز بیمار
  • آسیب وارد شده به سر مثل خونریزی مغزی، شکستگی جمجمه و…
  • آسیب رسیدن به طناب نخاعی هر فرد
  • آسیب فیزیکی دستگاه عصبی به پیرامون
  • عفونت
  • تومور در ستون فقرات، تومور مغزی، طناب نخاعی و اعصاب اطراف آن
  • خونریزی‌های داخل مغزی مانند خونریزی زیر عنکبوتیه، خونریزی‌های درون سلولی و بین بافتی
  • بعضی از انواع مقاومت به دارو در صرع
  • درمان ناهنجاری‌های عروق مغز و نخاع بوسیله قسمت درونی رگ
  • مشکلات حرکتی و روانی بیمار

دلیل انجام جراحی مغز

در ادامه برخی از رایج ترین عمل های مغز توسط بهترین جراح های مغز و اعصاب را بیان می کنیم:

  • کرانیوتومی
  • بیوپسی
  • تحریک عمیق مغز (DBS)
  • نورواندوسکوپی
  • رفع فشار حفره خلفی
  • ترومبکتومی و ترمیم آنوریسم مغزی

اگر دوست دارید اطلاعات خود را در حوزه جراحی مغز و اعصاب بالا ببرید، پیشنهاد می کنیم مطلب لینک شده را مطالعه کنید.

ویژگی های یک جراح مغز و اعصاب خوب

هنگامی که فردی دچار اختلالات مغزی می شود یا علائمی دارد که ممکن است ناشی از یک مشکل عصبی باشد باید به بهترین جراح مغز و اعصاب مراجعه کند. یک پزشک متخصص مغز و اعصاب اختلالات مغزی و مشکلات مربوط به سیستم عصبی را تشخیص می دهد و درمان می کند. جراحان مغز و اعصاب موفق نه تنها در رشته خود دارای تخصص هستند، بلکه باید ویژگی های فردی و حرفه ای خاصی نیز داشته باشند تا اعتماد بیمار را جلب کنند و کمک کنند آرامش بیمار در طول دوره درمان حفظ شود.

دقت و ظرافت بالا در عمل

یک جراح مغز و اعصاب پنجه طلا باید مهارت دستی بالایی داشته باشند تا بتواند کارهایی مانند بستن گره های جراحی یا قرار دادن گیره های آنوریسم را با دقت بالایی انجام دهد.

مدیریت استرس

جراحی مغز و اعصاب بسیار استرس زا است و به تمرکز بالایی نیاز دارد. بهترین جراح های مغز و اعصاب نه تنها باید استرس شغلی خود را کنترل کنند، بلکه باید استرس بیمار و اطرافیان او را نیز کاهش دهند.

داشتن EQ بالا

بهترین جراح مغز و اعصاب علاوه بر اینکه باید آی کیو بالایی داشته باشد تا بتواند اطلاعات خود را برای انجام یک عمل موفق به خوبی پردازش کند؛ باید ای کیو بالایی نیز داشته باشد تا بتواند شرایط محیطی را مدیریت و ریسک خطر جراحی را کم کند.

داشتن تیم حرفه ای

جراحی مغز و اعصاب یک عمل حساس است که باید به صورت تیم ورک انجام شود. بنابراین یک پزشک حاذق باید تیم مورد اعتمادی داشته باشد تا جراحی به خوبی انجام شود.

ویژگی‌های بهترین جراح مغز و اعصاب

در ادامه مهمترین ویژگی های بهترین جراح مغز و اعصاب را بررسی می کنیم:

ارجاع

از فهرستی که پزشک عمومی به عنوان ارجاع دهنده در اختیارتان خواهد گذاشت شروع کنید. همینطور می‌توانید نظر خانواده، دوستان و دیگر افراد متخصص کادر درمان را جویا شوید. با مشخص شدن گزینه های مختلف برای جراح مغز و اعصاب، با مطب هر جراح مغز و اعصاب تماسی داشته باشید حاصل فرمایید و با تعیین کردن یک جلسه مشاوره متخصص را ملاقات کرده و مصاحبه‌ای با او داشته باشید تا بتوانید بهترین جراح مغز و اعصاب را انتخاب کنید.

مدرک متخصص جراحی مغز و اعصاب را چک کنید

اگر به دنبال بهترین جراح مغز و اعصاب هستید، داشتن مهارت و گواهی تائید شده یکی از حائز اهمیت‌ترین عواملی می‌باشد که باید به آن توجه داشته باشید. مدرک جراح اثبات کننده سواد، مهارت و تجربه‌ی مورد احتیاج جراح برای دادن خدمات درمان حین اجرای جراحی می‌باشد. همینطور سوابغ تخلف پزشکی یا فعالیت‌های کیفری متخصص را بررسی نمایید. به خاطر داشته باشید که جراحی عصب بیشترین خطر تخلف پزشکی را دارا است. تخلف پزشکی به علت‌های مختلف اتفاق خواهد افتاد و لزوما ارائه دهنده عملکرد منفی متخصص نمی‌باشد.

مهارت جراح مغز و اعصاب را در نظر داشته باشید

‎اگر به جراحی اعصاب، سیستم عصبی یا مغز نیاز داشته باشید، مهارت جراح بسیار حائز اهمیت می‌باشد. هر چه مهارت جراح مغز و اعصاب در درمان بیماری‌ها یا عمل جراحی زیاد باشد، احتمالا نتایج بهتری به دستتان خواهد رسید. از جراح خود سوال کنید که چند بیمار را با مشکلی که برای شما پیش آمده درمان کرده است. اگر به شما گفته شده که به نوع خاصی از جراحی نیاز دارید، از جراح مغز و اعصاب جویا شوید چند مورد از این جراحی را با موفقیت به پایان رسانده است و نرخ عوارض مشکلاتی که پزشک و بیمار با آن‌ها مواجه می‌شوند به چه صورتی بوده است تا بتوانید راحت تر بین گزینه های موجود بهترین جراح مغز و اعصاب را انتخاب کنید.

در مورد کیفیت بیمارستان تحقیق نمایید

بیمارستانی که بهترین جراح مغز و اعصاب در آن فعالیت می‌کند، باید در آن بیمارستان درمان شوید. پس اگر کیفیت رسیدگی به بیمارتان برای شما مهم است جراح و بیمارستان را با دقت بیشتری انتخاب کنید. کیفیت بیمارستان مهم است زیرا در بیمارستان‌های بهتر احتمال بروز مشکل برای بیمار بسیار کمتر شده و نرخ بهبود آن بسیار بالا می‌رود. توجه داشته باشید که به درستی تحقیق کنید امکان دارد وضعیت دو بیمارستان در یک شهر با یکدیگر بسیار فرق داشته باشد.

نحوه برقراری ارتباط با پزشک خود را ارزیابی نمایید

بهترین جراح مغز و اعصاب، متخصصی است که برای صحبت احساس راحتی با او داشته باشید و اطلاعات مهم را در اختیار شما قرار می‌دهد. در اولین دیدار از جراح مغز و اعصاب خود سوالاتی را بپرسید و ببینید چطور پاسخ خواهد داد. آیا سوالات شما را با روی خوش پاسخ می‌دهد و با توجه به درکتان پاسخ می‌دهد؟ بنابراین متخصصی را انتخاب کنید که به شناختن بیمار خود علاقه نشان دهد، به نظرات شما برای درمان توجه می‌کند و به فرآیند تصمیم گیری شما احترام می‌گذارد.

نظرات بیماران را بخوانید

خواندن نظرات بیمارانی که درمان شدند در مورد بهترین جراح مغز و اعصاب، باعث می‌شود درک مناسب تری از نحوه درمان او کسب کنید. در این نظرسنجی ها معمولا از تجربه افراد از بابت نحوه تعیین نوبت، مدت زمانی که  انتظار کشیدند، فضای مطب پزشک و صمیمیت بین کارکنان مطب پرس و جو می‌شود.

چگونه بهترین جراح مغز و اعصاب را بشناسیم؟

با توجه به تعداد زیاد پزشکان و جراحان مغز و اعصاب یکی از دغدغه های بیماران پیدا کردن بهترین جراح می باشد. برای انتخاب یک پزشک باید ملاک ها و ویژگی هایی را در نظر داشته باشید. شما می توانید از طریق راه کارهای زیر بهترین جراح مغز و اعصاب را بشناسید.

سابقه پزشکی و تجربه و مهارت پزشک

مغز و اعصاب یکی از مهم ترین و حساس ترین بخش های بدن است که در زمان مواجهه با مشکلات باید توجه داشت که به یک متخصص معتبر و ماهر مراجعه کرد تا از عوارض احتمالی بیماری جلوگیری شود. تجربه و مهارت پزشک تاثیر به سزایی در نتیجه جراحی بیمار دارد. داشتن سابقه جراحی و کاری خوب یکی از ویژگی های جراحان است.

پزشکانی که در حوزه جراحی مغز و اعصاب فعالیت گسترده ای دارند، با انجام جراحی های متعدد و خوب رضایت بیماران خود را جلب کرده اند. با دیدن سابقه جراحی پزشک مورد نظر می توانید به درست بودن انتخاب ایشان به عنوان بهترین جراح مغز و اعصاب، پی ببرید. هر چه تجربه و سابقه ی جراح بیشتر باشد نتیجه ی جراحی مثبت تر است. می توانید از پزشک و یا در تحقیق های خود به این نکته توجه کنید که آیا پزشکتان بیمارانی با شرایط شما را مورد درمان قرار داده اند؟

پرس و جو از بیماران قبلی پزشک

یکی از راه های جست و جو، پرس و جو از بیماران قبلی پزشک که تحت عمل و جراحی قرار گرفته اند می باشد. استفاده از به روز ترین روش ها و تجهیزات توسط بهترین جراح مغز و اعصاب در نتیجه جراحی ها بسیار تاثیر گذار است.

اخلاق حرفه ای پزشک

یکی از ویژگی های مهم بهترین جراح داشتن اخلاق حرفه ای است. که بیماران در برقراری ارتباط با او احساس راحتی داشته باشند و با اعتماد و خیالی راحت بتوانند جراحی خود را به پزشک بسپارند.

بهترین جراح مغز و اعصاب باید در مورد شرایط و روش های درمانی با بیمار صادق و صریح باشد. همدلی داشتن پزشک با بیمار بسیار مهم است. زیرا بیمار سوال های زیادی دارد و استرس بالایی را تجربه می کند پس پزشک باید با همدلی و صبوری شرح حال بیمار را بگیرد و با آرامش برنامه درمان را به او توضیح دهد.

نکاتی برای انتخاب جراح مغز و اعصاب پنجه طلا

امروزه با پیشرفت دنیای ارتباطات پیدا کردن پاسخ هر سوالی به راحتی ممکن می شود. در صورتی که نیاز دارید یک جراح مغز و اعصاب پنجه طلا پیدا کنید می‌توانید از ابزار جستجو مانند گوگل و انجمن های جراحان مغز و اعصاب کمک بگیرید.

همچنین اگر در کانال هایی مانند آپارات و یوتیوب نیز جستجو کنید برخی از پزشکان حاذق نمونه هایی از جراحی های خود را به اشتراک گذاشته اند و می توانید از تجربه سایر بیماران کمک بگیرید تا بهترین جراح مغز و اعصاب را انتخاب کنید.

چگونه جراح مغز و اعصاب بیماری را تشخیص می دهد

برای تشخیص بیماری ها، بهترین جراح مغز و اعصاب از بیمار می خواهد ابتدا شرح حال و سابقه پزشکی خود را توضیح دهد. در ادامه با انجام آزمایش های تکمیلی علت بیماری را دقیقا تشخیص می دهد. در زیر آزمایش های مورد نیاز برای تشخیص بیماری های مغز و اعصاب را نام می بریم:

الکترودیاگنوستیک
الکترودیاگنوستیک
الکترومیوگرافی
الکترومیوگرافی
میلوگرام
میلوگرام
پنکسیون کمری یا lumbar puncture
پنکسیون کمری یا lumbar puncture

سی تی اسکن

اولین گام بهترین جراح مغز و اعصاب برای تشخیص بیماری ها، انجام آزمایش سی تی اسکن است.

الکتروانسفالوگرام (EEG)

این آزمایش فعالیت الکتریکی مداوم مغز را از طریق الکترودهای متصل به پوست سر ثبت می کند.

ام آر آی

تست ام آر آی نیز اطلاعات مفیدی برای تشخیص بیماری های حوزه مغز و اعصاب به پزشک می دهد.

تست های الکترودیاگنوستیک

مانند الکترومیوگرافی (EMG) و سرعت هدایت عصبی (NCV). این تست ها اختلالات عضلات و نورون های حرکتی را ارزیابی و تشخیص می دهند. الکترودها به داخل عضله وارد می شوند یا روی پوست روی عضله یا گروه عضلانی قرار می گیرند. فعالیت الکتریکی و پاسخ عضلانی ثبت می شود.

توموگرافی گسیل پوزیترون (PET)

این آزمایش فعالیت متابولیک سلول ها را اندازه گیری می کند.

آرتریوگرام (آنژیوگرافی)

این اشعه ایکس از شریان ها و وریدها انسداد یا تنگ شدن عروق را تشخیص می دهد.

پنکسیون کمری

در طی آزمایش پنکسیون کمری یا lumbar puncture، یک سوزن مخصوص در قسمت تحتانی کمر، داخل کانال نخاعی قرار می گیرد. این ناحیه اطراف نخاع است. سپس فشار در کانال نخاعی و مغز قابل اندازه گیری است. مقدار کمی از مایع مغزی نخاعی (CSF) را می توان برداشت و برای آزمایش فرستاد تا از وجود عفونت یا مشکلات دیگر مطلع شود. CSF مایعی است که مغز و نخاع را شستشو می دهد. این تست پاسخ الکتریکی مغز به محرک های بینایی، شنوایی و حسی را ثبت می کند.

میلوگرام

این آزمایش از رنگ تزریق شده به کانال نخاعی استفاده می کند تا ساختار برای بهترین جراح مغز و اعصاب به وضوح در اشعه ایکس قابل مشاهده باشد.

نورسونوگرافی

این تست از امواج صوتی با فرکانس فوق العاده بالا استفاده می کند تا پزشک جریان خون را در صورت احتمال سکته بررسی کند.

سونوگرافی

این تست تصاویری از رگ های خونی، بافت ها و اندام ها به پزشک می دهد. سونوگرافی برای مشاهده عملکرد اندام های داخلی استفاده می شود تا پزشک جریان خون را در عروق مختلف بررسی کند.

وظایف جراح مغز و اعصاب

وظیفه اصلی بهترین جراح مغز و اعصاب پیشگیری، تشخیص و درمان اختلالات مغز، ستون فقرات و اعصاب است. این گروه از پزشکان جریان خونی که بر مغز تأثیر می گذارد را در صورت نیاز درمان و مدیریت می کنند. در ادامه اگر بیمار به توانبخشی نیاز داشته باشد به او کمک می کنند تا در صورت امکان زودتر به روتین عادی زندگی اش بازگردد.

بهترین بیمارستان برای جراحی مغز و اعصاب

جراحان مغز و اعصاب در بیمارستان های دولتی و خصوصی جراحی های خود را انجام می دهند. برای جراحی یک عضو حساسی مانند مغز، در کنار متخصص جراحی مغز و اعصاب متخصصان دیگری به عنوان بخشی از یک تیم، جراحی را انجام می دهند.

نمی شود گفت که بهترین بیمارستان برای جراحی مغز و اعصاب کجاست زیرا هر پزشکی با توجه به شرایط بیمارش و شیوه عملی که مد نظر دارد یک بیمارستان را انتخاب می کند تا تجهیزات و تیم مورد اعتمادش را در کنار هم داشته باشد و بتواند جراحی موفقی انجام دهد.

بهترین جراح مغز و اعصاب ایران

هنگام بروز بیماری های مغزی و نیاز به انجام جراحی مغز، پیدا کردن بهترین جراح مغز و اعصاب یکی از دغدغه های بیمار و بستگانش است. پیدا کردن یک جراح خوب و نوبت گرفتن برای جراحی در روند بهبودی و عوارض جانبی بعد از عمل نقش بسزایی دارند.

در صورت بروز بیماری مغزی باید با تحقیق و بررسی بهترین جراح مغز و اعصاب باتجربه را پیدا کنید تا با خیال راحت تری درمان انجام شود. زیرا مغز قسمت بسیار مهمی از بدن است و تمام دستورات به سایر ارگان ها توسط سیگنال های مغزی ارسال می شوند و اگر به درستی درمان نشود، فرد را دچار آسیب های جبران ناپذیری می کند.

نتیجه گیری

مغز یکی از ارگان های مهم و اساسی در هر فرد می باشد که در صورت بروز کوچکترین نشانه و یا آسیب باید به یک متخصص با تجربه و متبحر مراجعه کرد. انتخاب بهترین جراح مغز و اعصاب در درمان بیماری ها بسیار حائز اهمیت می باشد. در این مقاله سعی کردیم تا شما را با خدمات و ویژگی های بهترین متخصص مغز و اعصاب آشنا کنیم.

بیشتر بدانیم

عوارض جراحی دیسک گردن

عوارض جراحی دیسک گردن نیز مانند عوارض تمامی جراحی‌ها اجتناب ناپذیر است. عوارض یک جراحی معمولا برای همه افراد اتفاق نمی‌افتد اما ممکن است برخی

4 پاسخ
  1. سلام ببخشید من توی ام آر آی که گربتم‌نوشته که کیست آکنوییدی به اندازه ۴۵ در ۲۴ در ۳۵ میلی متر دارم خواستم ببینم برای درمانش باید اقدام‌کنم یا خیر؟

    1. سلام. درمان کیست آراکنوئید بستگی به محل کیست و علائم بیمار دارد. اگر کسیت بافت محیطی مزاحم نداشته باشد، ممکن است پزشک تصمیم بگیرد به آن دست نزندو برای بررسی دقیق تر باید حضورا به جراح مغز و اعصاب مراجعه کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکتر خلیل میرزامحمدی

دکتر خلیل میرزامحمدی

متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات

با کلیک بر روی دکمه زیر در مورد جراحی پارگی دیسک کمر بیشتر بدانید.

پاپ آپ دیسک کمر